Contact
Vragen? Laat het ons weten

Corona

In verband met het coronavirus zijn beide kantoren van Area gesloten voor bezoek. Deze maatregel is er om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij zijn telefonisch gewoon bereikbaar 0413 - 388 044 of per mail info@areawonen.nl.

Huur betalen
Betalingsproblemen door het coronavirus? Het kan zijn dat je in financiële problemen komt door de maatregelen tegen corona. Maak je je zorgen of je de huur nog kunt betalen door de coronacrisis? Of lukt dat niet meer? Neem dan contact met ons op via deze link. Samen zoeken we naar een oplossing.

Onze maatregelen:
Contact
Onze medewerkers komen alleen voor noodgevallen in de woning van een huurder. We stemmen vooraf af of het veilig is om het werk in de woning te doen.

 • We houden 1,5 meter afstand van elkaar en geven geen hand.
 • Beheerders blijven toezicht houden in de wijk en onze woongebouwen, maar op afstand. Stel je vragen daarom liever niet ter plaatse. Zie je een ongewenste situatie in een woongebouw of in de wijk? Neem dan contact met ons op:
  Je kunt ons het beste bereiken door te bellen: 0413 - 388 044 of vul online het contactformulier in. Het kan zijn dat de wachttijden aan de telefoon langer zijn dan je van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor.
 • Ook via social media zijn we bereikbaar.
 • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Persoonlijke afspraken gaan daarom niet door. Waar mogelijk nemen we telefonisch contact met je op.


Huren

 • Sleutels inleveren en sleutels van een nieuwe woning overhandigen: dit gaat zo veel mogelijk door, maar zonder fysiek contact.
 • We bezoeken een woning niet meer met een groep. We bekijken per situatie wat de beste oplossing is.


Reparaties, onderhoud en schoonmaak

 • Onze onderhoudsdienst neemt alleen spoedreparaties aan. Bel hiervoor: 0413 - 388 044. Onze medewerkers bepalen of het een noodreparatie is of dat het kan wachten.
 • Werkzaamheden buitenshuis en in leegstaande huizen gaan zoveel mogelijk door.
 • Geplande reparatieafspraken stellen we uit. Wij nemen hierover contact op.
 • Het online inplannen van een reparatieverzoek kan helaas niet meer.
 • We hebben veel aannemers die voor ons aan het werk zijn. Hun werk gaat zoveel mogelijk door. Buitenwerk is daarbij geen probleem. In een onbewoonde woning werken ze ook gewoon door. Werkzaamheden in een bewoonde woning gebeurt alleen in urgente situaties.
 • Schoonmaak in woongebouwen gaat gewoon door. Naast de reguliere werkzaamheden is er extra aandacht voor het ontsmetten van contactpunten zoals deurklinken, leuningen, toetsenpanelen van bijvoorbeeld liften, brievenbussen en bellenpanelen. Het trappenhuis wordt schoongemaakt om verspreiding van corona te voorkomen. Ook hier geldt: houd afstand van de schoonmaker, wacht even als hij/zij bezig is of neem als het kan een andere route.


Hulp nodig?
Dan kun je contact opnemen met de volgende instanties:

 • Onswelzijn, telefoonnummer 088 – 374 25 25
  Website OnsWelzijn

 

Rode Kruis

tel. 070-44 55 88  

Voor mensen die in quarantaine of thuissituatie zitten

Corona loket

tel. 020-244 48 88  

Voor mensen die angstig, gestrest of somber zijn

De luisterlijn

tel. 0900–0767  

Voor mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor

113 zelfmoord preventie

tel. 0900–0113  

Voor mensen die denken aan zelfdoding

ADF stichting

tel. 0343–753 009  

Voor mensen met angst- en dwangklachten

Mind-Korrelatie

tel. 0900–1450  

 

Voor mensen die hulp willen bij psychische en sociale problemen

Kindertelefoon

tel. 0800–0432  

Voor kinderen die vertrouwelijke gesprekken willen voeren