Contact
Vragen? Laat het ons weten

Deurwaarder

Wij schakelen een deurwaarder in als je je maandelijkse huur niet betaalt. De kosten voor de deurwaarder zijn dan voor jou. Natuurlijk willen we niet dat het zover komt. Daarom doen wij ons best om samen betalingsproblemen te voorkomen of op te lossen. Je kunt bijvoorbeeld vaak een betalingsregeling met ons treffen.

Veel gevraagd over Deurwaarder

Ik heb een brief ontvangen van de deurwaarder. Ik wil iemand bij Area hierover spreken.

Dat is niet nodig.  De deurwaarder is volledig op de hoogte van de situatie en denkt hierin mee met de huurder en met Area. Op dit moment is de deurwaarder de contactpersoon. Klik hier voor de website Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders. Het is wel mogelijk om op ons kantoor een pinbetaling te verrichten om de achterstand in te lopen. Wij informeren de deurwaarder over de betaling. 

Ik word ontruimd. Ik wil de sleutel vooraf inleveren. Wat moet ik doen?

Je mag de sleutel komen afgeven aan de balie van ons kantoor. Wij gaan dan de ontruiming annuleren. Hiermee voorkom je ook dat we ontruimingskosten bij je in rekening gaan brengen.

Als je de woning niet leeg oplevert brengen we hiervoor nog kosten in rekening.

Ik weet niet meer wat de afspraken waren met de deurwaarder. Wat moet ik doen?

Je kan jouw dossier online bekijken: www.uwdossier-online.nl. Hiervoor heb je een geldig emailadres en accountnummer nodig. Je kunt het accountnummer vinden op de brieven en/ of mails welke je van Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders hebt ontvangen. Natuurlijk mag je ook telefonisch contact opnemen. Via 088 7303400 zijn zij op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur telefonisch bereikbaar.

Meer vragen (2)