Contact
Vragen? Laat het ons weten

Leefbaarheidsbudget

Area stelt leefbaarheidsbudget beschikbaar voor huurders die iets willen betekenen voor de leefbaarheid in de buurt. Wil je bijdragen om mensen met elkaar te verbinden of om met een voorstel te komen voor een kleine fysieke ingreep waardoor de uitstraling of veiligheid van jouw buurt verbetert? Dit is jouw kans, neem de uitdaging aan!

Veel gevraagd over Leefbaarheidsbudget

Hoe kan ik een aanvraag voor een budget voor een fijne woonomgeving indienen?

Wil je een activiteit organiseren in combinatie met een activiteit waardoor de woonomgeving schoner en veiliger wordt. Denk hierbij aan het samen de galerij, brandgangen en voortuinen opschonen.

De voorwaarden voor het aanvragen van een leefbaarheidsbudget lees je in de flyer leefbaarheidsbudget.
Je kunt de aanvraag schriftelijk indienen door het aanvraagformulier leefbaarheidsbudget in te vullen en op te sturen naar Area.

Ik wil wat betekenen voor mijn woonomgeving. Wat moet ik doen?

Heb je een leuk idee voor je woonomgeving, waarmee je de uitstraling of veiligheid in je buurt verbetert en draagt je idee bij aan het versterken van de onderlinge sociale contacten tussen buurtgenoten? Dan stellen wij hiervoor geld beschikbaar uit ons leefbaarheidsbudget voor elkaar! Initiatieven vanuit de buurt en vóór de buurt, voor elkaar en met elkaar, dat is wat Area graag ziet. Lees de voorwaarden in de flyer leefbaarheidsbudget. Voor een aanvraag vul je het aanvraagformulier leefbaarheidsbudget in.

 

Ik wil een straatspeeldag, straatfeest, Multi-Cultidag of barbecue organiseren. Wat kan Area hierin betekenen?

Heb je een leuk idee voor je woonomgeving, draagt je idee bij aan het versterken van de onderlinge sociale contacten tussen buurtgenoten? Dan stellen wij hiervoor geld beschikbaar uit ons leefbaarheidsbudget voor elkaar! Initiatieven vanuit de buurt en vóór de buurt, voor elkaar en met elkaar, dat is wat Area graag ziet. Vul het aanvraagformulier leefbaarheidsbudget in.