Contact
Vragen? Laat het ons weten

nieuwbouw projecten

Veel gevraagd over nieuwbouw projecten

Project De Gaarden

De eerste fase bestaat uit 24 appartementen en 18 eengezinswoningen, straatnaam Kersengaarde. Deze zijn in december opgeleverd en verhuurd. 

Project Evertsestraat, Veghel-Zuid

Op de plek van de voormalige school Het Anker wil Area 6 woningen ontwikkelen met uitzicht op de Aa. Een unieke plek in Veghel. Wie wil nu niet aan een park wonen. De woningen worden met 3 slaapkamers iets ruimer van opzet zodat hier ook gezinnen kunnen wonen. Op dit moment worden de plannen vormgegeven en kunnen we nog niets zeggen over de verwachte planning.

Project Groen van Prinstererlaan, Veghel-Zuid

Op de plek van de voormalige Franciscusschool willen we met behoud van het groene karakter van de locatie 12 kwadrant woningen maken. Door deze compacte bouwvorm speels op de locatie te plaatsen blijft er ruimte voor de speelplaats en de jeu de boules veld die door de wijk erg gewaardeerd worden. Deze woningen zijn vooral voor de een- en tweepersoonshuishoudens en hebben 1 slaapkamer op de begane grond waardoor de woning voor zowel voor starters als voor senioren een erg mooie kans is. Op dit moment worden de plannen vormgegeven en kunnen we nog niets zeggen over de verwachte planning.

Project Jan van Galenstraat, Veghel-Zuid

Na de verhuizing van de Vijfmaster school en de Microhal willen we op deze locatie 28 grondgebonden woningen maken. Deze woningen zijn vooral voor de een- en tweepersoonshuishoudens en hebben maximaal 2 slaapkamers. Bij deze ontwikkeling houden we een groot deel van de locatie vrij voor groen en speelruimte voor de wijk. Op dit moment worden de plannen vormgegeven en kunnen we nog niets zeggen over de verwachte planning.

Project Veghels Buiten De Eeuwsels / Barbarahoeve

Het plan Veghels Buiten bestaat uit verschillende fases. Alle In de eerste fase De Eeuwsels worden 8 huurwoningen gerealiseerd. De bouw is in maart 2017 gestart en de oplevering staat gepland voor oktober/november 2017. De 8 huurwoningen worden in juni/juli 2017 te huur aangeboden via het woningaanbod op onze website. Het adres wordt: Barbarahoeve.

In De Eeuwsels komen twaalf koopwoningen en acht huurwoningen, in kleine rijtjes rondom een gezamenlijk erf. 
De koopwoningen worden gerealiseerd als zelfbouwproject in zogenaamd Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. De kopers ontwerpen samen hun ideale huizen, onder de deskundige begeleiding van iedereenkanbouwen.nl. Ook het hele bouwproces gebeurt gezamenlijk en onder begeleiding. Zelf bouwen is zo erg makkelijk en betaalbaar.

Project Veghels Buiten Kloostertuin Kastanjetuin

De Kloostertuin, Kastanjetuin i.s.m. Dura Vermeer, start bouw maart 2017, oplevering september/oktober 2017, 8 eengezinswoningen. Start verhuur eind juni/begin julie via het woningaanbod op onze website. Het adres van deze woning wordt: Barbarahoeve.

Kloostertuin, Abdijtuin, start bouw juni 2017, oplevering juni 2018, 27 eengezinswoningen

Kloostertuin, De Cruydentuin i.s.m. De Loods, start bouw juni 2017, oplevering juni 2018, 13 starterswoningen

Kloostertuin, De Bierbrouwerij i.s.m. Ouwehand bouw start bouw juni 2017, oplevering juni 2018, 6 eengezinswoningen

Meer vragen (1)