Contact
Vragen? Laat het ons weten

nieuwbouw projecten

Veel gevraagd over nieuwbouw projecten

Project De Gaarden

De eerste fase bestaat uit 24 appartementen en 18 eengezinswoningen, straatnaam Kersengaarde. Deze zijn in december opgeleverd en verhuurd. 

Het nieuw te bouwen project De Vlindergaard, aan de oostkant van Het Retraitehuis, wordt eind 2018 opgeleverd. Het project bestaat uit een appartementencomplex met 28 appartementen en 38 eengezinswoningen. De appartementen krijgen zonnepanelen op het dak, welke individueel aan de appartementen zijn gekoppeld. De eengezinswoningen worden als Nul-op-de-meter-woningen gerealiseerd. Deze woningen krijgen een dak met zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. Een Nul-op-de-meter-woning heeft op jaarbasis per saldo een gemiddeld totaal energieverbruik van nul.

De bouw start in oktober 2017, de verhuur zal naar verwachting in januari 2018 starten. Actualiteiten worden gepubliceerd op de website: www.degaarden-uden.nl

Achter Het Retraitehuis worden ook appartementen gebouwd. Dit gaat Het Kloosterpark heten. Deze appartementen zijn niet van Area. Voor meer informatie kijk op de website: www.kloosterpark-uden.nl

Project Evertsestraat, Veghel-Zuid

Op de plek van de voormalige school Het Anker wil Area 6 woningen ontwikkelen met uitzicht op de Aa. Een unieke plek in Veghel. Wie wil nu niet aan een park wonen. De woningen worden met 3 slaapkamers iets ruimer van opzet zodat hier ook gezinnen kunnen wonen. Op dit moment worden de plannen vormgegeven en kunnen we nog niets zeggen over de verwachte planning.

Project Groen van Prinstererlaan, Veghel-Zuid

Op de plek van de voormalige Franciscusschool willen we met behoud van het groene karakter van de locatie 12 kwadrant woningen maken. Door deze compacte bouwvorm speels op de locatie te plaatsen blijft er ruimte voor de speelplaats en de jeu de boules veld die door de wijk erg gewaardeerd worden. Deze woningen zijn vooral voor de een- en tweepersoonshuishoudens en hebben 1 slaapkamer op de begane grond waardoor de woning voor zowel voor starters als voor senioren een erg mooie kans is. Op dit moment worden de plannen vormgegeven en kunnen we nog niets zeggen over de verwachte planning.

Project Jan van Galenstraat, Veghel-Zuid

Na de verhuizing van de Vijfmaster school en de Microhal willen we op deze locatie 28 grondgebonden woningen maken. Deze woningen zijn vooral voor de een- en tweepersoonshuishoudens en hebben maximaal 2 slaapkamers. Bij deze ontwikkeling houden we een groot deel van de locatie vrij voor groen en speelruimte voor de wijk. Op dit moment worden de plannen vormgegeven en kunnen we nog niets zeggen over de verwachte planning.

Project Veghels Buiten De Eeuwsels / Barbarahoeve

Het plan Veghels Buiten bestaat uit verschillende fases. Alle In de eerste fase De Eeuwsels worden 8 huurwoningen gerealiseerd. De bouw is in maart 2017 gestart en de oplevering staat gepland voor oktober/november 2017. De 8 huurwoningen worden op 29 juni 2017 te huur aangeboden via het woningaanbod op onze website. Het adres wordt: Barbarahoeve.

In De Eeuwsels komen twaalf koopwoningen en acht huurwoningen, in kleine rijtjes rondom een gezamenlijk erf. 

Project Veghels Buiten Kloostertuin Kastanjetuin

Kloostertuin, Abdijtuin, start bouw juni 2017, oplevering juni 2018, 27 eengezinswoningen

Kloostertuin, De Cruydentuin i.s.m. De Loods, start bouw juni 2017, oplevering juni 2018, 13 starterswoningen

Kloostertuin, De Bierbrouwerij i.s.m. Ouwehand bouw start bouw juni 2017, oplevering juni 2018, 6 eengezinswoningen

Meer vragen (1)