Woningen Uden Centrum en Uden Zuid

Centrum
Uden-Centrum vormt de binnenstad van Uden. Het centrum heeft meer dan 300 winkels, horeca en openbare voorzieningen. Ook zijn in het centrum 2 basisscholen en het voortgezet onderwijs gevestigd.

Flatwijk
Flatwijk is een kleine wijk gunstig gelegen op loopafstand van het centrum van Uden en dichtbij een van de afslagen van de A50. Flatwijk bestaat uit negen flats die rond 1970 zijn gebouwd. Bij de flats staat buurtcentrum De Balans waar activiteiten voor jong en oud plaatsvinden. Eind jaren 90 zijn de flats aan de binnen- en buitenzijde volledig opgeknapt. De zogenaamde ‘buitenring’ van de flats is bestemd voor ouderen (55+). De vier flats van de ‘binnenring’ zijn voor alle doelgroepen. Tussen de flats is veel groen en ruimte voor kinderen om te spelen.

Hoevenseveld-Schutveld
De wijk Hoevenseveld-Schutveld is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Uden en het busstation. De bewoners wonen hier vaak jarenlang en voelen zich betrokken bij de wijk. Er zijn veel buurtverenigingen actief. Met name in Hoevenseveld verhuurt Area veel woningen. Hoevenseveld- Schutsveld heeft 4 basisscholen en speeltuin De Wiebert.

Uden-Zuid
Uden-Zuid bestaat uit de buurten Hoenderbos en Velmolen. De wijk ligt ten zuiden van de Lippstadt-singel en bestaat voor een groot deel uit koopwoningen. Vanaf 2009 is Area fors in deze wijk aan het bouwen en heeft inmiddels ruim 345 woningen in Velmolen opgeleverd. Op dit moment zijn 34 tijdelijke woningen in ontwikkeling. Tevens staat er een supermarkt.

Zoggel
De wijk Zoggel is ruim van opzet en gebouwd in de jaren 80. Zoggel is voorzien van een sportzaal, 2 basisscholen. Aan de rand van Zoggel staan een paar grote supermarkten.