Woningen Uden Oost en Uden West

Bitswijk
De Bitswijk is een van de grootste wijken van Uden. Het is een typische jaren 60 wijk gelegen aan de noordrand van Uden in het gebied Uden-West. De wijk heeft veel lange doorgaande brede straten met ononderbroken rijen eengezinswoningen. De wijk is ruim opgezet en er is veel groen. Er is een winkelcentrum 'Het Muziekplein' met onder andere een grote supermarkt, cafetaria en bloemenzaak en een aantal scholen.
Het ontmoetingsplein MuzeRijk bestaat uit een multifunctionele accommodatie en een aangrenzend appartementengebouw. Daarnaast ligt aan de oostkant van de wijk een milieueducatiecentrum met onder andere een kinderboerderij. Het overgrote deel van de bewoners woont met veel plezier in de wijk.

Bogerd-Vijfhuis
De Bogerd is een karakteristieke volkswijk uit de jaren 50, gelegen dichtbij het centrum in het gebied Uden-West. In de wijk is een drukbezocht buurtcentrum´De Pit´. Daarnaast is er een klein winkelcentrum. Area verhuurt in de Bogerd veel betaalbare huurwoningen met grote tuinen. Bogerd vormt samen met Vijfhuis een wijk. Vijfhuis ligt ten noorden van de Bogerd aan een ruim groen landschapspark gelegen in het gebied Uden-West. Een deel van de wijk beschikt over duurdere koopwoningen. In een ander deel staan veel eengezinswoningen van Area maar ook 'rug-aan rug' woningen.

Hoeven
De wijk Hoeven is een jaren 80 wijk in Uden-Oost. De wijk bestaat voornamelijk uit koopwoningen en ligt aan de rand van Uden. Het buitengebied, met prachtige bossen, is op loopafstand.

Melle
Melle is een grote wijk die grotendeels in de jaren 70 is gebouwd. De wijk ligt in het gebied Uden-Oost. De wijk bestaat ondermeer uit de buurten Wijsthoek, Schoutenhoek/Rentmeestershoef, Sieberg en Germenzeel. In het midden van de wijk Melle ligt een prachtig stadspark. De wijk beschikt over een winkelcentrum 'De Drossaard' met onder andere een grote supermarkt. Het in 2021 ontwikkelde Ontmoetingsplein Mellepark is dé plek waar je kunt sporten, ontmoeten en meedoen aan activiteiten en er zijn een aantal scholen in de wijk waaronder een grote school voor voortgezet onderwijs.

Moleneind-Groenewoud
Binnen het gebied Uden-West heeft Area woningen in de wijk Moleneind-Groenewoud. De wijk bestaat uit twee karakteristieken. Moleneind is het oudere deel van de wijk, Groenewoud is het relatief jonge deel van van de wijk, met vooral nieuwbouw. Moleneind-Groenewoud ligt vlak bij het centrum . Er zijn in deze wijk veel actieve buurtverenigingen en de onderlinge betrokkenheid tussen de bewoners is groot.
Naast eengezinswoningen, zijn er woningen voor 55 plussers gebouwd. Begin 2000 is ook St. Annahof gerealiseerd bestaande uit appartementen voor senioren en woningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Raam
De wijk Raam is in de 70-er jaren gebouwd en ligt in het gebied Uden-Oost. Het merendeel van de woningen in deze wijk zijn koopwoningen. Area heeft op drie plaatsen in deze wijk woningen. Grote eengezinswoningen aan de Hofstukken en Vaarzenhof en gestapelde woningen aan de Bosveld. De eengezinswoningen liggen aan autoluwe hofjes. Het is een rustige, groene wijk waar veel gezinnen wonen. De bewoners van deze wijk zijn gericht op de voorzieningen, in de naastgelegen wijk Melle. Vooral het winkelcentrum 'De Drossaard'.
Er is een buurtcentrum 'De Raamhoeve' in de wijk en een paar scholen.