Nieuwbouw

Wij bouwen op diverse plaatsen nieuwe woningen. Onder nieuwbouw projecten op onze website zie je een overzicht van alle nieuwbouwprojecten.

Veel gevraagd over Nieuwbouw

Ik heb tekeningen gekregen van de nieuwbouw, kun je me er uitleg over geven.

Ja natuurlijk kunnen we dat! Mail jouw vraag naar info@areawonen.nl en je krijgt binnen 3 dagen antwoord.

Wanneer krijg ik de sleutel van mijn (nieuwbouw)woning?

Area stuurt je een brief van alle benodigde informatie. Je ontvangt uiterlijk 2 weken voor de sleuteluitgifte, de definitieve datum waarop je de sleutel krijgt.

Ik kan nog altijd de tuin van mijn nieuwbouwwoning niet aanplanten vanwege een afwateringsprobleem, wanneer wordt dit opgelost?

Wij adviseren je de tuin eerst om te spitten, zodat het water goed in de grond weg kan zakken. Aanplanten bevordert de waterafvoer, omdat planten water opnemen. Bij een nieuwbouwwoning kan het wat langer duren voordat water goed opgenomen wordt in de grond. Planten en gras hebben tijd nodig om te groeien en de wateropname wordt hierdoor steeds beter. Leg de tuin niet dicht met stenen, dit voorkomt problemen.

Wanneer worden de nieuwbouwwoningen van een bepaald project verhuurd?

2  maanden voordat de nieuwbouwwoning wordt opgeleverd, start Area met het vinden van huurders voor de op te leveren woningen.

Informatie over het nieuwbouwproject wordt verstrekt via de website van Area. De verhuurpublicaties verlopen via OnsHuiz. 

Hoe worden nieuwbouwwoningen verdeeld?

Nieuwbouwwoningen worden altijd op dezelfde manier geadverteerd als bestaande huurwoningen.
Zie hiervoor het woningaanbod op OnsHuiz.