Vacature lid klachtenadviescommissie

Prettig wonen. daar doen we ons best voor. Wij vinden het belangrijk dat bewoners tevreden zijn. Gaat er toch iets mis, dan proberen we dit samen op te lossen. Maar wanneer een huurder niet tevreden is met deze oplossing, dan kan hij of zij contact opnemen met een onafhankelijke Klachtenadviescommissie. Deze commissie werkt voor vijf woningcorporaties, nl. Woonmeij, Woonveste, Area, Joost en Woonstichting Charlotte van Beuningen.

De Klachtenadviescommissie bestaat uit tenminste 5 leden en geeft de aangesloten corporaties onafhankelijk (niet bindend) advies over binnengekomen klachten. Op dit moment hebben wij een vacature. Heb je interesse? Lees dan snel verder.

Profielschets
Wij zoeken bij voorkeur kandidaten met maatschappelijke ervaring/betrokkenheid. De commissie is specifiek op zoek naar kandidaten met (aantoonbare) bouwkundige kennis. Leden van de Klachtenadviescommissie ontvangen voor hun werkzaamheden jaarlijks een (vaste) onkostenvergoeding.

De Klachtenadviescommissie komt minimaal 1 keer per jaar bij elkaar en communiceert daarnaast via e-mail en telefoon. De commissie kan ook een hoorzitting houden. Het afgelopen jaar behandelde de commissie 9 zaken.

Solliciteren
Belangstellenden wordt verzocht hun sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, vóór 15 november 2021 te sturen aan de klachtenadviescommissie postbus 295, 5280 AV Boxtel of te mailen naar: jeanette.hendricks@wonenbijjoost.nl