We worden steeds digitaler

We merken dat steeds meer mensen het prettig vinden om per mail geïnformeerd te worden. Daar werken wij graag aan mee, want het is duurzamer, sneller en het scheelt in de kosten. Postex is het bedrijf dat ons hierbij gaat helpen.

Eerst stap gezet
We hebben aan onze huurders, waarvan we een e-mailadres hebben, gevraagd of ze hun post voortaan per mail of toch per brief willen ontvangen. Op 22 april hebben we voor de eerste keer een verzending via Postex de deur uit gedaan. Huurders waarbij geen automatische machtiging is ingesteld, ontvangen een mail of brief met daarin een i-Deal verzoek of betaalgegevens.

We merken dat enkele huurders ons benaderen rondom de geldigheid van de mail. We begrijpen dat volkomen. Je kunt tegenwoordig niet voorzichtig genoeg zijn. Maar we kunnen je verzekeren, als de mail afkomstig is van ‘info@areawonen.nl’, dat deze dan echt van ons is.

Let op: Tevens hebben wij vanaf heden een nieuw bankrekeningnummer voor betaling, dus ook die wijziging klopt.

Controle mailadressen
Voor het digitaal aanbieden van post hebben we wel de juiste mailadressen nodig. Daarom zijn we bezig met het controleren van de mailadressen. Je kunt hiervoor telefonisch benaderd worden.

Klik op deze link voor meer informatie over digitale post.