Corona

Update: 20 december 2021

Via het huurdersportaal en deze pagina houden wij u op de hoogte van de maatregelen die wij nemen rondom het virus.

De nieuwe lockdown, die zaterdag 18 december is aangekondigd, heeft ook voor Area en onze bewoners gevolgen. De balie in Uden is weer gesloten. Je kunt alleen op afspraak naar kantoor komen en we beperken de afspraken zoveel mogelijk. Dat geldt ook voor reparatieverzoeken en andere afspraken in de woning: we blijven ze uitvoeren, maar vragen alleen te bellen voor spoedzaken. Gebruik zoveel mogelijk 'Mijn Area' en maak alleen een afspraak als het noodzakelijk is.

Wat betekent dat voor onze bereikbaarheid?

 • Telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar 0413 - 388 044
 • Beide kantoren zijn alleen open op afspraak.
 • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis. Je bereikt ons het snelst via e-mail: info@areawonen.nl of stel je vraag via mijn vraag. Wij zorgen dat je dan snel een antwoord krijgt. 

Wat betekent dit voor onze service, reparaties, onderhoud en schoonmaak?

 • Je vragen je alleen noodzakelijke reparatieverzoeken in te dienen.
 • Onze medewerkers komen alleen in de woning als er bij jou geen gezondheidsklachten zijn. We vragen je om buiten of in een andere ruimte te wachten wanneer onze medewerker binnen werkzaamheden of een inspectie uitvoert.
 • We houden 1,5 meter afstand van elkaar, dragen een mondkapje en geven geen hand.
 • Beheerders blijven toezicht houden in de wijk en onze woongebouwen, maar op afstand. Zie je een ongewenste situatie in een woongebouw of in de wijk? Neem dan contact met ons op:
  Je kunt ons het beste bereiken door te bellen: 0413 - 388 044 of stel je vraag via mijn vraag. Het kan zijn dat de wachttijden aan de telefoon langer zijn dan je van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor.
 • Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden in gebouwen is er extra aandacht voor het ontsmetten van contactpunten zoals deurklinken, leuningen, toetsenpanelen van bijvoorbeeld liften, brievenbussen en bellenpanelen. Het trappenhuis wordt schoongemaakt om verspreiding van corona te voorkomen. Ook hier geldt: houd afstand van de schoonmaker, wacht even als hij/zij bezig is of neem als het kan een andere route.

Huur betalen
Betalingsproblemen door het coronavirus? Het kan zijn dat je in financiële problemen komt door de maatregelen tegen corona. Maak je je zorgen of je de huur nog kunt betalen door de coronacrisis? Of lukt dat niet meer? Neem hierover contact met ons op. Samen zoeken we naar een oplossing.

 Huren

 • Sleutels inleveren en sleutels van een nieuwe woning overhandigen: dit gaat zo veel mogelijk door, maar zonder fysiek contact.
 • We bezoeken een woning niet meer met een groep. We bekijken per situatie wat de beste oplossing is.