Contact
Vragen? Laat het ons weten

Wij wensen jou hele fijne feestdagen en een gelukkig 2017!

Area

Areander met gouden randje

2016 is weer voorbij gevlogen. Een jaar waarin veel is gebeurd. Zo heeft Area een flinke aanzet gemaakt voor een digitaliseringsslag. Eén van de veranderingen is dat vanaf volgend jaar de Areander digitaal gaat. Alle ontwikkelingen rondom Area en haar bewoners kun je vanaf dan volgen via je mobiel, tablet of pc. Je leest er alles over in de nieuwste Areander.

Een speciale uitgave met een gouden randje. Zo vertelt Jan van Vucht over hoe hij de eerste vijf jaar van Area heeft ervaren en hoe de toekomstplannen eruit zien. Neemt Adriaan van der Linden je mee in de wereld van een schrijver. Hij ontdekte zijn schrijverstalent op 82-jarige leeftijd en heeft inmiddels drie boeken en enkele privé publicaties op zijn naam staan. En nam Areander een kijkje in de buurttuin van de Bitswijk in Uden. Een ontmoetingsplek voor jong en oud.

Oftewel: genoeg leesvoer voor een heerlijk avondje bij de warme kachel tijdens deze donkere dagen voor de kerst. Wij wensen jou hele fijne feestdagen en een gelukkig 2017!

Bekijk de 20ste editie van de Areander.