Contact
Vragen? Laat het ons weten

Bouw 8 huurwoningen Veghels Buiten gestart

In De Eeuwsels komen dertien koopwoningen en acht huurwoningen, in kleine blokjes rondom een binnen erf. Joris Spierings, projectmanager bij Area: “Wij zijn blij dat het eerste project in Veghels Buiten nu zichtbaar wordt. De verhuur van deze 8 huurwoningen start in juni via de website van Area. Oplevering wordt verwacht in oktober/november 2017. De huurwoningen hebben 2 slaapkamers en zijn geschikt voor kleine huishoudens.”

De koopwoningen worden gerealiseerd met inspraak van de toekomstige bewoners. De bouw van de eerste 6 koopwoningen start binnenkort. De verkoopstukken voor de volgende fase worden op dit moment uitgewerkt, waarna de verkoop hiervan door AMB makelaars uit ’s-Hertogenbosch zal worden verzorgd. De hoekwoningen zijn zeer ruim en hebben de mogelijkheid tot 5 slaapkamers op de verdieping.

Joris vult aan: “Er wordt veel aandacht besteed aan de inrichting van het gebied en de aansluiting met de natuur. Bewoners kiezen bewust voor leven in het groen, het landelijke karakter en de ruimte om het plan.”

Dit is het eerste project van Area in Veghels Buiten. Joris: “In de planning staat de bouw van nog een aantal projecten met huurwoningen in Veghels Buiten. Na de Eeuwsels wordt in juni gestart met de bouw van 8 huurwoningen in de Kastanjetuin.”