Contact
Vragen? Laat het ons weten

Veiligheid staat bij speeltuin De Wiebert voorop. Alle speeltoestellen voldoen aan de moderne veiligheidseisen. Dat de speeltuin er na al die jaren nog steeds zo fris uitziet, komt doordat we zuinig zijn op de spullen en deze goed onderhouden.

Peter van Lanen

De nieuwe Areander staat online!

De tweede digitale versie van de Areander is klaar. Vanaf nu ontvang je hem niet meer via de post, maar krijg je hem in jouw mailbox, als jouw e-mailadres bij ons bekend is. Ontvang je hem niet, maar wil je de Areander vier keer per jaar in jouw mailbox ontvangen? Geef dan jouw e-mailadres aan ons door via: info@areawonen.nl

Area maakt het leven makkelijker
Wederom is het ons gelukt om er een mooie uitgave van te maken. Dit keer is de rode draad in de Areander ‘het leven eenvoudig maken’. Martijn van Straaten, manager Wonen Area, besteedt in zijn column extra aandacht aan deze uitbreiding van onze digitale dienstverlening. Verderop in de Areander nemen Silvia de Cocq van Delwijnen uit Uden en Rieky van Eijndhoven uit Veghel je mee op reis door het portaal en vertellen wat zij tegen zijn gekomen. Bekijk ook het bijbehorende filmpje! Area neemt haar servicekosten onder de loep. Arno van Berlo, teamcoach bedrijfsbureau Area en José Witvliet, medewerker bedrijfsbureau Area leggen uit dat de kosten, na het nemen van de eerste maatregelen, al transparanter, inzichtelijker en goedkoper zijn.

In elke Areander brengen we een website onder de aandacht, die het leven makkelijker maakt. Dit keer is dat http://www.wijgaanhetfikksen.nl/. Binnenkort kun je via deze website in contact komen met fiKks, een schuldenplatform, die geldzaken wil aanpakken voordat het geldzorgen zijn. Tot slot vind je in de rubriek ‘tip van ons onderhoudsteam’ een servicevideo over hoe je een ketel bijvult. Het is de eerste in een reeks filmpjes, waarin we handelingen uitleggen, die huurders zelf kunnen doen aan en in hun huis.

Nieuwsgierig?
Lees, kijk en ervaar zelf de nieuwe Areander en klik hier.