Contact
Vragen? Laat het ons weten

100 jaar volkshuisvesting

We zijn klaar voor de volgende 100 jaar. Want een woningstichting is nog steeds niet weg te denken. Er blijven mensen die geen woning willen of kunnen kopen. We zeggen bij Area ‘we zijn er voor de mensen die ons ècht nodig hebben’. Voor die mensen beheren we al die woningen; we isoleren ze, leggen zonnepanelen en maken woningen bij renovaties geschikt voor de komende jaren. Gasloos maken is in dit verhaal een grote uitdaging. Hoe krijgen we dat voor elkaar zonder dat de huren gigantisch omhoog gaan?

Deze uitdaging gaan we graag aan samen met onze bewoners, woningzoekenden, bondgenoten en medewerkers. We vinden namelijk dat we nog teveel zelf plannen maken. Liever zien we dat bewoners zeggen wat ze willen, zodat we samen een plan maken. Daar liggen wat ons betreft mooie kansen om ook de komende 100 jaar wonen te laten leven.

Voor dit bijzondere moment maakten we een speciale uitgave van de Areander. Hierin lees je diverse verhalen van bewoners, bondgenoten en medewerkers van Area. We blikken kort terug, maar kijken vooral vooruit.

Bekijk hier de Areander. 

Veel leesplezier!