Contact
Vragen? Laat het ons weten

Coronavirus

Ons kantoor in Uden is weer open. Het kantoor in Veghel is alleen open op afspraak. Hier is de ruimte beperkt en wordt er nog verbouwd. We hebben maatregelen genomen om op een veilige manier met elkaar in gesprek te kunnen. Zo is er een looproute, staat er desinfecteergel bij de ingang en zijn er bij de balie schermen aangebracht. 
Wij zijn telefonisch gewoon bereikbaar 0413 - 388 044 of per mail info@areawonen.nl.

Huur betalen
Betalingsproblemen door het coronavirus? Het kan zijn dat je in financiële problemen komt door de maatregelen tegen corona. Maak je je zorgen of je de huur nog kunt betalen door de coronacrisis? Of lukt dat niet meer? Neem dan contact met ons op via deze link. Samen zoeken we naar een oplossing.

Onze maatregelen:
Contact
Onze medewerkers zijn niet ziek, hebben geen verkoudheidsklachten en komen alleen in de woning als er bij jou ook geen gezondheidsklachten zijn.

 • We houden 1,5 meter afstand van elkaar en geven geen hand.
 • Beheerders blijven toezicht houden in de wijk en onze woongebouwen, maar op afstand. Zie je een ongewenste situatie in een woongebouw of in de wijk? Neem dan contact met ons op:
  Je kunt ons het beste bereiken door te bellen: 0413 - 388 044 of vul online het contactformulier in. Het kan zijn dat de wachttijden aan de telefoon langer zijn dan je van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor.
 • Ook via social media zijn we bereikbaar.
 • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Persoonlijke afspraken gaan daarom niet door. Waar mogelijk nemen we telefonisch contact met je op.


Huren

 • Sleutels inleveren en sleutels van een nieuwe woning overhandigen: dit gaat zo veel mogelijk door, maar zonder fysiek contact.
 • We bezoeken een woning niet meer met een groep. We bekijken per situatie wat de beste oplossing is.


Reparaties, onderhoud en schoonmaak

 • Onze servicedienst voert weer reparaties gaat uit. Natuurlijk met in achtneming van de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld én alleen als u het wilt. U kunt een reparatieverzoek via het huurdersportaal indienen. U kiest dan zelf het moment dat u het beste schikt.
 • Schoonmaak in woongebouwen gaat gewoon door. Naast de reguliere werkzaamheden is er extra aandacht voor het ontsmetten van contactpunten zoals deurklinken, leuningen, toetsenpanelen van bijvoorbeeld liften, brievenbussen en bellenpanelen. Het trappenhuis wordt schoongemaakt om verspreiding van corona te voorkomen. Ook hier geldt: houd afstand van de schoonmaker, wacht even als hij/zij bezig is of neem als het kan een andere route.


Hulp nodig?
Dan kun je contact opnemen met de volgende instanties:

 • Onswelzijn, telefoonnummer 088 – 374 25 25
  Website OnsWelzijn