Contact
Vragen? Laat het ons weten

We maken gebruik van moderne hulpmiddelen die passen bij deze tijd maar we hebben vooral medewerkers in dienst met een warm hart die de tijd nemen voor vragen van bewoners.

Jan van Vucht

Online of on the road?

- Jan van Vucht

Met een nieuwe website voor onze huurwoningen, zetten we weer een mooie nieuwe service voor onze (toekomstige) bewoners neer. Iedereen die online een beetje uit de voeten kan, is in staat zowat alles met Area zelf te regelen. Informatie opzoeken, de betaalwijze aanpassen, een reparatieverzoek inplannen, een woning uitkiezen, ons volgen op facebook; alles kan. En er wordt ook goed en dankbaar gebruik van gemaakt.

Maar als je nu niet zo goed thuis bent op al die moderne apparatuur; moet je het dan maar zelf uitzoeken? Natuurlijk niet! We maken gebruik van moderne hulpmiddelen die passen bij deze tijd maar we hebben vooral medewerkers in dienst met een warm hart die de tijd nemen voor vragen van bewoners. Achter een I-pad, touchscreen, e-mail of website zitten immers altijd gewone mensen die het uiteindelijk regelen. En als je die moderne middelen wilt overslaan, pak dan a.j.b. gewoon de telefoon en wij geven je een antwoord. Of pak de fiets en loop tussen 9 en half 1 rustig binnen. De ouderwetse DE-koffie staat altijd klaar, de krant kan gelezen worden en natuurlijk worden ook je problemen opgelost en je vragen beantwoord. De afstand naar onze kantoren in Uden en Veghel is meestal niet zo ver. Bovendien is ‘On the road’ nog goed voor je gezondheid ook.

‘On the road’ gaan binnenkort ook de vrachtwagens met de zonnepanelen. Heel veel woningen worden de komende drie jaar voorzien van goedkope en milieuvriendelijke energie. Je gaat je eigen zonne-energie opwekken, je bespaart een paar tientjes per maand en met z’n allen zorgen we ervoor dat de aarde niet verder opwarmt. En dat zonder huurverhoging. De huurders geven het goede voorbeeld in Veghel en Uden. We hebben er zin in!

Jan van Vucht

PS: Ga direct naar onshuiz.nl voor het woningaanbod van Area.