Contact
Vragen? Laat het ons weten

Samen op reis

De zomervakanties zitten er weer op. Nederland ging weer massaal op reis. Soms voor een langere periode en soms voor gewoon een dagje ertussenuit. Daarbij vertrokken we met een bepaalde verwachting naar onze bestemming. Onderweg maakten we van alles mee. Voor de ene persoon verliep de reis soepel en voor de ander wellicht met tegenslag door bijvoorbeeld autopech. Gelukkig kijken de meesten achteraf vaak met een positief gevoel terug op deze periode.

In onze dienstverlening maak ik graag het vergelijk met reizen. Welke reis beleef je als klant op het moment dat je met een vraag bij Area komt? En welke reis maak je dan onderweg naar het gewenste doel? Deze reis wil ik voor alle huurders zo aangenaam mogelijk maken.

Zonder wegomleidingen, doordat je van de ene medewerker naar de andere medewerker wordt gestuurd. Zonder file, door lange wachttijden waarbij wij niet direct kunnen helpen. En met een duidelijke route, zodat je vooraf weet welke reis je bij ons maakt en wat je mag verwachten.

Niet altijd is het mogelijk om het door jou gewenste doel te bereiken. Het liefst wil je in één rechte lijn naar je bestemming, maar daarbij moeten we wel gebruikmaken van het bestaande wegennet. Daarnaast zijn er meerdere mensen op reis, die wij het zo aangenaam mogelijk willen maken. Kortom: wij gaan samen met je op reis en hopen dat deze naar wens verloopt!

Martijn van Straaten