Hoogstraat Veghel

Nabij het centrum van Veghel ter hoogte van de Hoogstraat 20 is Van der Heijden bouw en ontwikkeling namens Area momenteel bezig van de realisatie van 24 sociale huurappartementen. De woningen worden gerealiseerd naar ontwerp van LA Architecten en is in nauwe samenwerking met gemeente en omwonende ontwikkeld. De zeer duurzame woningen zijn voorzien van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen en mede hierdoor bijna energieneutraal.

De woningen zijn ontwikkeld voor één- en tweepersoonshuishoudens, hebben een gebruiksoppervlak van ca. 60 m2 (één slaapkamer) en ca. 75 m² (twee slaapkamers). Aan de galerijzijde is een buitenruimte gelegen op het zuiden. De woningen op de begane grond beschikken over een terras, het overig gedeelte van de tuin is gemeenschappelijk groen.

Voor wie gaan we bouwen? 
De woningen worden gebouwd voor één- en tweepersoonshuishoudens. Iedereen met een jaarinkomen van maximaal € 38.035 kan hierop reageren. De woningen zullen in eind 2021 worden aangeboden via OnsHuiz.nl.

Wat willen we bouwen?
We realiseren in totaal 24 appartementen verdeeld over twee bouwblokken in drie bouwlagen. 12 appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers en de overige 12 zijn voorzien van één slaapkamer. In totaal zijn 20 appartementen met 0-trede te bereiken door middel van een lift. Voor 4 appartementen geldt een toegang via het trappenhuis.
Alle appartementen beschikken over een eigen buitenberging.

Planning
De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang. Het doel is om de appartementen in het voorjaar van 2022 op te leveren. 13 december start de verhuur en wordt dit project aangeboden op OnsHuiz.nl

Blijf op de hoogte
Op deze webpagina delen wij alle actuele informatie over dit project.

Daarnaast kunt u via www.overheid.nl op de hoogte gehouden worden (via e-mail of app) van alle bekendmakingen rondom deze plannen en andere officiële bekendmakingen in uw buurt.