Iepenlaan Veghel

Op de hoek van de Zeven Eikenlaan en Iepenlaan worden door Area 16 sociale huurappartementen ontwikkeld. De woningen worden gerealiseerd naar ontwerp van LA Architecten en is in nauwe samenwerking met gemeente en omwonende ontwikkeld. De zeer duurzame woningen zijn voorzien van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen en mede hierdoor bijna energie neutraal.

De woningen zijn ontwikkeld voor één- en tweepersoonshuishoudens, hebben een gebruiksoppervlak van 66 m2 (benedenwoning) en ca. 71 m² (bovenwoning). De woningen zijn ontworpen als beneden – bovenwoningen waarbij de benedenwoningen over een algemene buitenruimte beschikken en de bovenwoningen voorzien zijn van een balkon.

Voor wie gaan we bouwen? 
De woningen worden gebouwd voor één- en tweepersoonshuishoudens. Iedereen met een jaarinkomen van maximaal
€ 38.035 kan hierop reageren. De woningen zullen begin 2023 worden aangeboden via OnsHuiz.nl.

Wat willen we bouwen?
We realiseren in totaal 16 appartementen verdeeld over twee bouwblokken in twee bouwlagen. De bovenwoningen zijn via een portiekonsluiting middels een trap bereikbaar. Alle appartementen beschikken over een eigen buitenberging.

Planning
Het doel is om de appartementen medio 2023 op te leveren. Vanaf begin 2023 wordt dit project aangeboden op OnsHuiz.nl

Blijf op de hoogte
Op deze webpagina delen wij alle actuele informatie over dit project.

Daarnaast kunt u via www.overheid.nl op de hoogte gehouden worden (via e-mail of app) van alle bekendmakingen rondom deze plannen en andere officiële bekendmakingen in uw buurt.