Veilig mailen van privacygevoelige informatie

Area gebruikt Zivver voor het versturen van privacygevoelige informatie. Door Zivver te gebruiken als e-mailprogramma kunnen alleen verzender en ontvanger bij de informatie. Zo garanderen we dat niemand anders dan jij de inhoud van de e-mail kan lezen. Om de e-mail te kunnen ontvangen en lezen, is het voor de ontvanger niet nodig om een account aan te maken.

Wat is Zivver?
Zivver versleutelt berichten met vertrouwelijke inhoud zoals klantgegevens, BSN-nummers of concurrentiegevoelige data. Op deze manier kunnen alleen verzender en ontvanger bij de informatie. Zo voorkomen we dat gegevens in verkeerde handen terecht komen.

Wat krijg je in je mailbox?
Als je van ons een e-mail via Zivver ontvangt, dan krijg je een notificatiebericht van Zivver in jouw mailbox. In dit bericht zie je het logo van Area. Dit bericht bevat een link naar de beveiligde e-mail. Die e-mail kun je openen door het invoeren van een sms-code of een wachtwoord. Degene die jou de e-mail stuurt, heeft met jou afgesproken of het een sms-code of wachtwoord is.

Reageren op een bericht dat via Zivver is verstuurd?
Je leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina, die lijkt op een mailprogramma. Als je op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. Door het ontvangen bericht kun je gelijk een bericht typen om te reageren. Je verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvang je een notificatie via e-mail.

Meer over Zivver
Via het Help Center van Zivver krijg je meer uitleg.

Zelf een beveiligde mail versturen?
Klik op onderstaande button

Veilig mailbericht maken