Klachten

Als huurder mag je van ons goede service verwachten. Maar hoe goed wij ons best ook doen, er gaat wel eens wat fout. Ben je niet tevreden over de manier waarop wij iets opgelost hebben? Laat het ons dan altijd weten, wij leren graag van onze fouten.

Veel gevraagd over Klachten

Ik heb een klacht over de uitvoering van de werkzaamheden door het gespecialiseerde onderhoudsbedrijf. Wat moet ik doen?

Algemeen

Probeer je klacht of de schade eerst bespreekbaar te maken met de medewerker of uitvoerder van het gespecialiseerde onderhoudsbedrijf. Lukt dit niet, of wijst het bedrijf de aansprakelijkheid af, geef je klacht aan ons door.

We bekijken en bespreken de melding op de afdeling Bedrijfsvoering. Je mag van ons verwachten dat we binnen twee werkweken contact met je opnemen om samen te zoeken naar een mogelijke oplossing.

Bij wie kan ik terecht met een klacht over Area en hoe ziet deze procedure eruit?

Algemeen

Als je niet tevreden bent met ons antwoord of met de aangeboden oplossing, vragen wij je om dit schriftelijk bij ons te melden, geef je klacht aan ons door. We bespreken de melding samen met de verantwoordelijke afdeling. Je mag van ons verwachten dat we binnen twee werkweken contact met je opnemen om samen te zoeken naar een mogelijke oplossing.

Lukt het dan niet om een probleem of klacht in goed overleg op te lossen, dan is er sprake van een geschil tussen jou en Area. Dit geschil kun je melden bij de Regionale Klachtenadviescommissie.  

Wij wijzen je er wel op, dat de Regionale klachtenadviescommissie geen geschillen behandelt die niet eerst bij ons zijn gemeld.

Ik betaal mijn huur niet omdat ik niet tevreden ben over ….?

Algemeen

Ben je niet tevreden over bijvoorbeeld de uitvoering van een reparatie, geef je klacht aan ons door.
Het betalen van de huur kun je niet stilzetten. De huur moet je gewoon blijven betalen.