Lift

In veel flats zitten liften. Het onderhoud aan de liften doen wij niet zelf. Daarvoor sluiten wij onderhoudscontracten af met gespecialiseerde bedrijven. In de lift vind je altijd een sticker met contactgegevens van het bedrijf dat de lift onderhoud.

Veel gevraagd over Lift

De traplift is defect. Wat moet ik doen?

Trapliften in portieken herstellen wij.  Neem dan contact met ons op via Mijn reparatieverzoek. Het herstel van trapliften in de woning is voor jezelf.

We hebben een liftstoring. Wat moet ik doen?

Een liftstoring kun je direct, via de telefoonverbinding in de lift doorbellen naar het onderhoudsbedrijf van de lift. Je kunt uiteraard ook bellen met Area via 0413-388044. Wij zorgen dan dat de juiste instantie actie gaat ondernemen. Ook buiten kantoortijden en in het weekend/nacht is Area bereikbaar. Je krijgt dan automatisch Storingsdienst aan de lijn en de wordt melding direkt doorgezet. 

Wanneer vindt er weer liftonderhoud/ -keuring plaats?

In de lift zit altijd een sticker waarop de keuringsmaand/jaar vermeld staan. Voor die datum moet de lift weer gekeurd zijn. Is deze datum inmiddels verlopen? Neem dan contact op met Area, dan zoeken we uit wanneer de keuring heeft plaatsgevonden/gaat plaatsvinden.