opgeleverde projecten

Veel gevraagd over opgeleverde projecten

Project Peelse Heide, Odiliapeel

In 2019 zijn aan de rand van Odiliapeel 12 woningen gebouwd. 

Lokatie
De woningen zijn gelegen aan de Peelse Heide en zijn grondgebonden. 

Indeling
Elke woning heeft een open keuken. De woonkamer ligt aan de achterzijde en staat in verbinding met de tuin. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een technische ruimte en een badkamer gesitueerd. De zolder bestaat uit een ruime afgesloten bergzolder met een dakraam. 

Energiezuinig
De woningen zijn energiezuinig opgeleverd, energielabel A+. Ze beschikken over een geisoleerde vloer, dak en gevel. Ook zijn de woningen uitgerust met een luchtwarmtepomp met hoog rendement, zeer isolerende beglazing, vloerverwarming en zonnepanelen op het dak. Er is geen gasaansluiting aanwezig. 
Daarnaast beschikken de woningen over een ruime tuin met een buitenberging. Hemelwater wordt apart opgevangen en in de tuin geinfiltreerd. 

Huurprijs
De kale huurprijs bedraagt 684,78 euro plus 1,25 aan servicekosten.

Toewijzing en oplevering
De woningen zijn eind 2019 opgeleverd. 

Brochure
Brochure Peelse Heide

Project Jan van Galenstraat, Veghel-Zuid

Na de verhuizing van de Vijfmaster school en de Microhal zijn op deze locatie door Area 28 huurwoningen gerealiseerd. Deze woningen zijn vooral geschikt voor de een- en tweepersoonshuishoudens en hebben maximaal 2 slaapkamers. 

De woningen bestaan uit twee bouwlagen (begane grond en eerste verdieping) met een plat dak en een vloeroppervlak van ca. 85 m2. Daarnaast beschikken de woningen over een tuin met berging. 

6 van de 28 woningen zijn levensloopbestendig. Dat wil zeggen dat het volledige woonprogramma op de begane grond is gerealiseerd. Deze woningen bestaan uit één bouwlaag met een plat dak en hebben een vloeroppervlak van ca. 65m2. 

De woningen zijn zeer energiezuinig (EPC=0) zonder gasaansluiting uitgevoerd. Dat wil zeggen dat bij normaal gebruik, de energie voor verwarming en koeling door de woning zelf wordt opgewekt met zonnepanelen.

De ruimte rondom de woningen wordt door de gemeente Meierijstad opnieuw ingericht, met voldoende extra parkeerplaatsen voor de nieuwbouwwoningen en groen en speelruimte voor de wijk. De geplaatste bloembakken daarentegen, behoren tot het gehuurde. Net als de eerste meter voor het huis (Delftse stoep), de gele stenen. Bewoners mogen deze bloembak zelf vullen. Dit gebeurt niet door Area of de gemeente.

De uitvoering van het project is verzorgd door Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling. 

De woningen zijn inmiddels allemaal opgeleverd in november en december. 

Huurprijsindicatie: tussen de € 600,- en € 685,- euro per maand. 

Nadere informatie kun je terugvinden in de verhuurbrochure.

Project Abdijlaan

Op de plek van de voormalige standplaatsen aan de Abdijlaan, zijn door Area 11 woningen gerealiseerd. 

Deze woningen zijn vooral geschikt voor de een- en tweepersoonshuishoudens en kleine gezinnen en hebben 2 of 3 slaapkamers. De woningen bestaan uit twee bouwlagen (begane grond en eerste verdieping) met een plat dak en hebben een vloeroppervlak van circa 80 tot 90m2. Daarnaast beschikken de woningen over een tuin met berging.

De woningen zijn zeer energiezuinig (EPC=0), zonder gasaansluiting uitgevoerd, dat wil zeggen dat bij normaal gebruik de energie voor verwarming en koeling door de woning zelf wordt opgewekt met zonnepanelen. De ruimte rondom de woningen wordt door de gemeente Uden opnieuw ingericht met voldoende extra parkeerplaatsen voor de nieuwe woningen.

De uitvoering van het project is verzorgd door Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling. 
Oplevering: de woningen zijn allemaal opgeleverd in december 2019.

Huurprijsindicatie: tussen de € 651,- en € 720,- euro per maand.

Project Veghels Buiten - Barbarahoeve

Het plan Veghels Buiten bestaat uit verschillende fases.
In de eerste fase De Eeuwsels worden 8 huurwoningen gerealiseerd. De bouw is in maart 2017 gestart en de oplevering staat gepland voor oktober 2017. De 8 huurwoningen zijn inmiddels allen verhuurd en opgeleverd. Het adres is: Barbarahoeve.

In De Eeuwsels komen twaalf koopwoningen en acht huurwoningen, in kleine rijtjes rondom een gezamenlijk erf. 

Bewonersbrochure Barbarahoeve

Project Evertsenstraat, Veghel-Zuid

Op de plek van de voormalige school Het Anker zijn door Area 6 woningen met uitzicht op de Aa gerealiseerd. 

De woningen zijn gelegen aan de Evertsenstraat 1 A t/m E en bestaan uit twee bouwlagen (begane grond en eerste verdieping) met een plat dak en hebben een vloeroppervlak van circa 90m2. De woningen beschikken niet over een tuin, maar over een terras wat grenst aan de woonkamer. 

Deze woningen zijn zeer energiezuinig (EPC=0), zonder gasaansluiting uitgevoerd, dat wil zeggen dat bij normaal gebruik, de energie voor verwarming en koeling door de woning zelf wordt opgewekt met zonnepanelen. 

De ruimte rondom de woningen wordt door de gemeente Meierijstad opnieuw ingericht met voldoende extra parkeerplaatsen voor de nieuwe woningen.

De uitvoering van het project is verzorgd door Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling. 

Oplevering: de woningen zijn allemaal opgeleverd in december 2019.

Huurprijsindicatie: tussen € 685,- en € 720,- euro