De 1000e woning van Area is een feit!

Sinds het bestaan van Area, nu zo’n 11 jaar, is de 1.000e nieuwbouwwoningen een feit. Het appartementencomplex aan de Omgang in Veghels Buiten staat voor deze mijlpaal. Dat was natuurlijk reden voor een feestje.

Samen met alle bouwbedrijven die de afgelopen 10 jaar voor Area hebben gebouwd, de omwonenden; huurders en kopers en medewerkers van Area vierden we dit.
Als symbool voor deze 1.000 ste woning plantten Jan van Vucht, directeur/bestuurder Area, wethouder Rik Compagne, gemeente Meierijstad en Franko van Lankvelt, gemeente Maashorst en Sascha Leenders, nieuwe bewoner van het appartementencomplex een drietal bomen.

“In Uden ben ik bijzonder trots op onze woningen in de nieuwe wijk de Gaarden rondom het retraitehuis. We hebben de tuin van dit voormalige klooster prachtig omgebouwd tot een mooi woonwijk in het groen. Maar ook op de mooie woningen aan de Promenade boven de winkels in het Centrum. In Veghel kijk ik met bijzonder plezier terug op der herbouw van de Oranjewijk op een heel mooie locatie in het centrum. Daarnaast hebben we in van de voormalige Don Boscoschool ook laten zien dat we van oude gebouwen mooie wooncomplexen kunnen maken.” Aldus Jan van Vucht.

We willen al onze (bouw) partners bedanken voor de fijne en goede samenwerking. Op naar een toekomst waarbij we samen nog veel bewoners blij kunnen maken met mooie woningen in Uden, Veghel en omliggende kerkdorpen.