Actueel nieuws

Op de koffie bij Frans en Riekie uit Uden

Frans en Riekie van Bakel woonden 54 jaar in hun eengezinswoning van Area in de Mandolinestraat in Uden. Bijna een leven lang op dezelfde plek, waar zij hun gezin stichtten, waar zij lief en leed deelden. Sinds oktober 2022 hebben zij de overstap gemaakt naar het huren van een appartement in wooncomplex De Aldetiendhove in het centrum. 

De 1000e woning van Area is een feit!

Sinds het bestaan van Area, nu zo’n 11 jaar, is de 1.000e nieuwbouwwoningen een feit. Het appartementencomplex aan de Omgang in Veghels Buiten staat voor deze mijlpaal. Dat was natuurlijk reden voor een feestje.

Area zet volgende belangrijke stap met circulariteit

Area zet een volgende belangrijke stap in haar bijdrage aan duurzaamheid. Naast het CO2 besparingsbeleid op energie, door onder andere het in grote getale leggen van zonnepanelen en verduurzamen van verwarmingsinstallaties, gaat Area ook circulair ondernemen.

Prestatieafspraken Meierijstad 2023 ondertekend

Vandaag ondertekenden gemeente, corporaties (Area, Woonmeij en BrabantWonen) en de huurdersvertegenwoordiging van Area en Woonmeij de nieuwe prestatieafspraken voor 2023. Gezien de succesvolle samenwerking in 2022 gaan de partijen samen door op de ingeslagen weg.