Actueel nieuws

Flats in Uden worden verduurzaamd en gasloos

Alle negen flats in de Flatwijk in Uden worden de komende jaren verduurzaamd. Het betreft hier in totaal 432 woningen. In oktober 2023 is al gestart met de werkzaamheden, woensdag 17 januari was het officiële startmoment.

Perspective 2 220523

Ligconcert met Ellen van Geel

Nog nooit een ligconcert bijgewoond? Dan wordt dit je kans! Op 4 februari 2024 organiseren wij een uniek ligconcert in de kloosterkapel in Veghel. Luister, liggend en met gesloten ogen naar de betoverende klanken en prikkel je zintuigen.

Ligconcert Ellen Van Geel

Binnenkort is Meierijstad 350 modulaire woningen rijker

Ook in gemeente Meierijstad ervaren we hoge druk op de woningmarkt. De gemeente Meierijstad heeft daarom besloten om voor woningzoekenden een stapje extra te zetten en gaat samen met ons en Woonmeij versneld 350 modulaire woningen plaatsen.

10 DUO Woningen Barli

Mooie scores voor Area in de benchmark

Aedes heeft de resultaten van de benchmark 2023 bekend gemaakt. Area scoort hierin op Duurzaamheid en Huurdersoordeel weer een hele mooie A. Ook de B-scores voor Onderhoud & verbetering en Bedrijfslasten zijn mooie scores. Maar dat wil niet zeggen dat we achterover leunen. We gaan door!

Corporatie L0886 2023

In april start Thuispoort

Je hebt er hier en daar al over kunnen lezen: vanaf april 2024 vind je alle vrijkomende sociale huurwoningen uit de regio op één website, thuispoort.nl.

Afbeelding Website Thuispoort