24 sfeervolle appartementen in Veghel opgeleverd

De bewoners van de 24 nieuwe appartementen in het centrum van Veghel zijn al flink aan het klussen. 24 maart kregen zij de sleutels van hun nieuwe woning uit handen van Area. 14 april was er het officieel moment van de oplevering.

Vorig jaar startte aannemer Van der Heijden bouw en ontwikkeling op deze locatie met de bouw. Een jaar later dragen zij officieel het gebouw over aan opdrachtgever Area.

Passend in de omgeving
De bouw bestaat uit twee bouwblokken, gescheiden door de doorgang naar de achterliggende parkeerplaats. Toch zijn ze verbonden aan elkaar. Via een sfeervolle loopbrug kun je van het ene gebouw naar het andere. Uiteraard is deze alleen toegankelijk voor de bewoners en hun bezoek. De bouw is zo ontworpen dat het naadloos in de bestaande omgeving past en aansluit bij de het straatbeeld van de Hoogstraat.

Fijn wonen in het centrum
De appartementen in het centrum van Veghel zijn geschikt zijn voor één- en tweepersoons huishoudens. 20 appartementen zijn 0-trede woningen en te bereiken met een lift. Natuurlijk zijn de appartementen gasloos, voorzien van zonnepanelen en zeer energiezuinig door een bodemwarmtepomp.

Oplevering Hoogstraat VeghelOp de foto: Rik Compagne (wethouder), Jan van Vucht (bestuurder Area), Arno van der Heijden (eigenaar Van der Heijden), Ferry Verstappen (commercieel directeur Van der Heijden), de bewoners, architect en betrokkenen.