Area zoekt ambassadeurs voor Maatschappelijk Mooi

AI Maatschappelijk mooiAan de Loopkantstraat in Uden realiseert Area een appartementencomplex met een nieuw wooninitiatief 'Maatschappelijk Mooi'. Een fijne woonomgeving waar bewoners naar elkaar omzien, samen met de buren zorgen voor de goede sfeer en de contacten in het complex. We zijn op zoek naar woningzoekenden die zich als ambassadeur in willen zetten om deze duurzame woongemeenschap verder vorm te geven.

Bewust beter samenwerken
In onze samenleving wordt een steeds groter beroep gedaan op de eigen kracht van mensen. Ook als daar een extra zorgvraag bij komt kijken. Area draagt vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid graag bij aan de realisatie voor deze doelgroep.
Door de samenwerking met gemeente Uden, Hendriks Coppelmans Bouwgroep, Connect Wonen, Labyrint Zorg & Werk en Laverhof wordt dit unieke wooninitiatief gerealiseerd.

Eén locatie waar participatie centraal staat
Het complex bestaat uit 39 appartementen waarvan 16 appartementen worden verhuurd aan zorgorganisatie Labyrint Zorg & Werk. Labyrint Zorg & Werk biedt begeleiding aan (jong) volwassenen met een geestelijke en/of licht verstandelijke beperking.
Area verhuurt de resterende 23 appartementen in het complex aan woningzoekenden die de wens hebben om een woongemeenschap te vormen met de bewoners van Labyrint Zorg & Werk en een actieve bijdrage te leveren aan de duurzame woongemeenschap.
In de lente van 2022 wordt Maatschappelijk Mooi opgeleverd.

Ambassadeurs voor Maatschappelijk Mooi (je kunt niet meer reageren via de vragenlijst)
Wil je hier wonen en ben je bereid om deze woongemeenschap verder vorm te geven in een vereniging die sociale activiteiten organiseert en contacten stimuleert? Met andere woorden: wil jij je inzetten als ambassadeur voor het woongebouw Maatschappelijk Mooi én ben je ingeschreven als woningzoekende bij OnsHuiz.nl? Vul dan vóór 17 mei de vragenlijst in via OnsHuiz.nl en laat ons weten waarom jij denkt ambassadeur te kunnen zijn. Ook vragen kun je via het formulier stellen.