Ligconcert met Ellen van Geel

Nog nooit een ligconcert bijgewoond? Dan wordt dit je kans! Op 4 februari 2024 organiseren wij een uniek ligconcert in de kloosterkapel in Veghel. Luister, liggend en met gesloten ogen naar de betoverende klanken en prikkel je zintuigen.

Ellen van Geel speelt al vanaf haar 12e saxofoon. Verliefd op de warme klanken en de volle toon neemt ze je dit keer mee in de muziek van Einaudi (onder meer bekend door de film Intouchables).

Wat is een ligconcert?
Een ligconcert is een concert waarbij je gaat liggen en luistert naar de muziek. Hierdoor prikkel je meer je zintuigen.
In de kapel kun je ervoor kiezen of je op de banken plaatsneemt (die voorzien zijn van dunne kussens) óf dat je zelf je eigen matje, matrasje of ligstoel meeneemt.
Geef dit bij de aanmelding aan.

Deelname aan dit concert, dat een half uur zal duren, is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dit concert is bedoeld voor de inwoners van Veghel.

Wanneer
zondag 4 februari 2024

Locatie
Kapel, Deken van Miertstraat 22 in Veghel.

Tijd
Wegens groot succes komt er in de middag een extra voorstelling. Er is ook nog plek in de ochtend. Daarom vragen wij je om een keuze te maken.
- zaterdag 4 februari 2024 om 11.00 uur (inloop vanaf 10.30 uur). 5 minuten voor start sluiten de deuren.
- zaterdag 4 februari 2024 om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur). 5 minuten voor start sluiten de deuren.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link: https://forms.gle/PaA67pa8p1jusPZh8
Lukt dit niet? Stuur een mail met je gegevens en de gekozen tijd naar: communicatie@areawonen.nl

Waarom in de kapel?
In april starten de werkzaamheden om de kapel te verbouwen naar kantoren. De kapel is dan voorlopig gesloten voor publiek. Om mensen nog de gelegenheid te geven de kapel in zijn huidige glorie te zien, worden er nog een paar evenementen georganiseerd. Dit concert is er één van.