Start bouw 21 woningen vlakbij het centrum van Veghel

Nu de vergunningen geregeld zijn en alle andere de afspraken gemaakt, start Area met de realisatie van 21 woningen aan de Spoorlaan en ‘achter de LTS’ in Veghel.

Start bouw LTS VeghelAannemer Van der Heijden bouw en ontwikkeling bouwt voor Area aan de Ambachtenstraat (achter de LTS) 15 woningen en aan de Spoorlaan 6 woningen. Deze sociale huurwoningen zijn geschikt voor één- of tweepersoons huishoudens. Zowel jonge als oudere huurders met of zonder zorgvraag kunnen hier goed wonen. Zij zoeken vaak een woning die net wat kleiner is dan de traditionele ééngezinswoning.

Wethouder Goijaarts van de gemeente Meierijstad is blij dat er nu wordt gestart met de woningen op dit braakliggende terrein, dichtbij het centrum. De vraag naar geschikte woningen voor deze groep woningzoekenden is namelijk erg groot.

Planning
De grondwerkzaamheden zijn inmiddels gestart. Naar verwachting kunnen de nieuwe bewoners halverwege 2021 in hun nieuwe huis. De verhuurprocedure zal rond mei 2021 door Area worden opgestart. Houd hiervoor de website www.Onshuiz.nl in de gaten.